Novinky spoločnosti

Domov / Správy / Novinky spoločnosti / Shanghai Adsale Exhibition Beimete Machinery ukazuje vysoko kvalitnú barelovú skrutku

HC Plastics Network News: Zhejiang Beimeite Machinery Co., Ltd. sa špecializuje na výrobu sérií skrutiek, tavné kazety sú široko používané v domácich a dovážaných 30-40000 gramov vstrekovacích lisov, 15-250 mm jednozávitovkového extrudéra, 30-130 mm kužeľa , Paralelný dvojzávitovkový extrudér a rôzne gumárenské stroje, chemický tkáčsky stav, nafukovacie potravinárske stroje a tak ďalej. Pri použití vysokokvalitnej ocele 38CrMoALA produkt prostredníctvom kalenia, kvalitatívneho, nitridačného, ​​jemného brúsenia, leštenia a iných procesov výroby Seiko prísne odkazuje na medzinárodný systém kontroly kvality ISO9002, výrobky spĺňajú medzinárodné normy. Súčasne môžu byť závitovkové valce zo zliatiny GII113 na báze niklu (nová 3# oceľ) vyrábané aj zváraním rozprašovaním (PTA bimetaly). Okrem podpory kompletných závodov na výrobu strojov doma iv zahraničí spoločnosť tiež sporadicky zasiela zákazníkom listy na spracovanie vzoriek. A môže pomôcť pri mapovaní, dizajne. Spoločnosť, ktorá sa venuje poskytovaniu zákazníkov, privítala dopyt nových a starých zákazníkov. Poslanie spoločnosti: Úprimne orientované, kvalitné etablovanie, priekopníctvo a snaha o dokonalosť. (Číslo stánku W3Q01)
Produkty vystavovateľa:
Hlavňová skrutka
Príslušenstvo extrudéra vstrekovacieho stroja - valcová skrutka. Široko používaný v domácich a dovážaných 30-400000 g vstrekovacích strojoch, 15-250 mm jednozávitovkovom extrudéri, 30-130 mm kužeľovom, paralelnom dvojzávitovkovom extrudéri a rôznych gumárenských strojoch, chemických tkáčskych stavoch, nafukovacích potravinárskych strojoch atď. S použitím vysoko kvalitnej ocele 38CrMoALA sa výrobok vyrába kalením a popúšťaním, kvalitatívnym, nitridovaním, jemným brúsením, leštením a inými procesmi. Prísne dodržiava medzinárodný systém kontroly kvality ISO9002.